ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΤΟ ΠΙΟ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΝΗΣΙ

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου και ένας εξωτικός προορισμός, γνωστός σ’ όλο τον πλανήτη. Η τοποθεσία της Χαμένης Ατλαντίδας που διεκδικεί, έρχεται να προσθέσει ακόμα περισσότερο μυστήριο στον συγκεκριμένο προορισμό. Πρωτεύουσα του νησιού είναι τα Φηρά χτισμένα στην Καλντέρα, 260 μ. πάνω από τη θάλασσα, με υπέροχη θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Τα Φηρά μαζί με το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι και την Οία απλώνονται κατά μήκος της Καλντέρας μαγεύοντας τον επισκέπτη, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το  ηλιοβασίλεμα στην Οία είναι μαγευτικό και αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο. Η Σαντορίνη θεωρείται ο κατεξοχήν ρομαντικός προορισμός στην Ελλάδα που προτιμάται για γάμους και γαμήλια ταξίδια. Οι εκκλησίες, οι βεράντες των ξενοδοχείων και τα εστιατόρια της Καλντέρας, δημιουργούν γαμήλια σκηνικά που θυμίζουν παραμύθι. Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη με την χαρακτηριστική ιδιαίτερη ομορφιά που δημιουργήθηκε από την έκρηξη του ηφαιστείου και άφησε το στίγμα της.

Η Σαντορίνη προσφέρει στον επισκέπτη πολλές και διαφορετικές επιλογές διαμονής που πραγματικά ικανοποιούν κάθε γούστο από οργανωμένο κάμπινγκ μέχρι υπερπολυτελή ξενοδοχεία. Πρώτοι σε προτίμηση είναι οι οικισμοί στο Καμάρι και στην Περίσσα - Περίβολο με ξενοδοχεία, και μια πληθώρα από ενοικιαζόμενα δωμάτια. Μπορεί επίσης να επιλέξει να μείνει κανείς σε κάποιο παραδοσιακό οικισμό στο εσωτερικό του νησιού. Ότι και να επιλέξει κανείς για τη διαμονή στη Σαντορίνη το σίγουρο είναι ότι θα περάσει αξέχαστες διακοπές.

Η Σαντορίνη προσφέρει όχι μόνο ένα μαγευτικό τοπίο, αλλά και μια αξιοπρεπή νυχτερινή δραστηριότητα και έντονη ζωή, με την πιο ξακουστή περιοχή να είναι τα Φηρά. Μπαράκια, club, μπυραρίες και disco στην πλατεία, πολύ κοντά μεταξύ τους είναι έτοιμα να καλύψουν κάθε γούστο. Για πιο ήσυχες βραδιές υπάρχουν αρκετές καφετέριες, μερικές με ζωντανή μουσική και άλλες με απαλή τζαζ με θέα το Αιγαίο. Υπάρχουν επίσης μέρη με ελληνική παραδοσιακή και σύγχρονη μουσική, κάποια με ζωντανή ορχήστρα, που ζωντανεύουν την ατμόσφαιρα με πολύ χορό.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Created by