ΜΥΚΟΝΟΣ

ΜΥΚΟΝΟΣ - ΠΑΡΑΛΙΕΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

Η Μύκονος με τους πλακόστρωτους δρόμους, τις χαρακτηριστικές εκκλησίες, τα παραδοσιακά σπίτια, τις πανέμορφες παραλίες και την μοναδική ενέργεια που έχει κάνουν το νησί να ξεχωρίζει. Ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα με την Δήλο και τη Ρήνεια. Παρά την έντονη τουριστική ανάπτυξη καταφέρνει και διατηρεί την κυκλαδίτικη φυσιογνωμία και τα παραδοσιακά στοιχεία της. Ακόμη και στη σύγχρονη μορφή της, η διατήρηση της κυκλαδίτικης παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, εξασφαλίζει στην πόλη την μαγεία και την αρμονία που της αξίζει. Δεν αποτελεί τυχαία έναν από τους δημοφιλέστερους πολυτελείς προορισμούς ακόμη και για τις διασημότητες. Είναι ένα νησί με υπερπολυτελείς βίλες, σουίτες, ιδιωτικές πισίνες και θέα στο απέραντο γαλάζιο με βραβευμένο ντιζάιν και σέρβις πολλών αστέρων.

Η διασημότερη παραλία του νησιού Super Paradise ικανοποιεί τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Είναι γνωστή για τα party που γίνονται εκεί που αποτελούν πόλο έλξης και έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης των VIP’s. Είναι μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης χωρίς όρια στα prive club καθώς έχει κανείς πρόσβαση μόνο με ιδιωτικό μέσο ή βάρκα από τον Πλατύ γιαλό. Η παραλία Paradise είναι από τις πολυσύχναστες γνωστή και ως η παραλία των χίπις. Η παραλία του Αγ. Στεφάνου είναι ένας δημοφιλής προορισμός για το νησί με θέα την Δήλο και τη Ρήνεια με ωραία αμμουδιά ιδανική για όλες τις ηλικίες και στο αριστερό της άκρο είναι ο οικισμός και το εκκλησάκι του Αγ. Στέφανου.

Η ψαρού ανήκει στις κοσμικές παραλίες με θαλάσσια σπορ και σχολή καταδύσεων. Η παραλία του Αγ. Σώστη είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλία της οποίας η πρόσβαση είναι δύσκολη αλλά για τον λόγο αυτό είναι και ήσυχη ιδανική για οικογένειες με παιδιά. Η παραλία Μυρσίνη που βρίσκεται δίπλα στην παραλία Φώκος είναι ιδανικές για τους ταξιδιώτες που αποζητούν ήρεμες διακοπές. Την παραλία χωρίζουν σε δυο μέρη τα βράχια που φτάνουν ως την θάλασσα. Η παραλία του Αγ. Ιωάννη με θέα την Δήλο είναι ένας ακόμη ήρεμος προορισμός χωρίς έντονη μουσική και θαλάσσια σπορ. Αντίθετα η παραλία Κόρφος, Καλαφάτης και Φτελιά είναι ιδανικές για τους λάτρεις του σερφ. Για τους λάτρεις της εναλλακτικής διαμονής, έχει οργανωμένο camping στην παραλία Paradise καθώς και στην παραλία της Παράγκας, στο νότιο τμήμα του νησιού. 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Created by