The Varos Residences

The Varos Residences

Στο χωριό Βάρος, στην καρδιά της Λήμνου, μόλις 15 λεπτά από τη Μύρινα, μακριά από την τουριστική κίνηση, βρίσκεται το παραδοσιακό ξενοδοχείο "The Varos Residences", όπου η σπιτική φιλοξενία και η ζεστασιά των ιδιοκτητών και του φιλικού προσωπικού διαχέεται απλόχερα παντού, αίσθηση που την νιώθεις από την πρώτη στιγμή!

Στο “The Varos Residences” υποδεχόμαστε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, με το όνειρο να κάνουμε όλους τους φιλοξενούμενους να αισθάνονται σαν φίλοι που επισκέπτονται τo δικό μας «σπίτι». Το αρχιτεκτονικό concept του ξενοδοχείου είναι η συνέχεια του χωριού που προσφέρει μια βαθιά αίσθηση χαλάρωσης, ηρεμίας και ελευθερίας. Η επιλογή της τοποθεσίας του ξενοδοχείου σε έναν υπό ανάπτυξη προορισμό και συνεπώς λιγότερο γνωστό στον ταξιδιώτη, έγινε με γνώμονα το όραμα και την αγάπη μας για το ξαναζωντάνεμα του τόπου και για να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό σε αυτούς τους ταξιδιώτες που πράγματι ψάχνουν για έναν προορισμό όχι τόσο γνωστό, αλλά που θα τους επιτρέψει να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν. Συνεπώς το γεγονός ότι το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο στην αντίθετη μεριά από τα πολύβουα μέρη του νησιού, μας έδωσε το ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ξεχωρίσουμε και να μας επιλέγουνε όλοι όσοι αγαπούν την αυθεντική, ελληνική φιλοξενία και όσοι έχουνε διάθεση για εξερεύνηση του νησιού, το οποίο έχει αμέτρητους κρυμμένους θησαυρούς να αποκαλύψετε, σε απόσταση αναπνοής, μιας και το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Λήμνου.

Όλα ξεκινούν μόλις ξυπνήσεις σε έναν τόπο όπου ο χρόνος κυλά αργά, όπου κάθε εμπειρία και συναναστροφή γεμίζει την ψυχή και ταυτόχρονα κεντρίζει τον νου. Είναι η ανεκτίμητη αίσθηση ότι φιλοξενείσαι σε ένα χωριό, όπου όλοι σε χαιρετούν με γνήσιο χαμόγελο και μια ζεστή καλημέρα. Είναι το αίσθημα της πληρότητας που νιώθεις όταν σε καλωσορίζει στο σπίτι του ο καλύτερός σου φίλος. Είναι αυτό το ξεχωριστό, το ιδιαίτερο συναίσθημα που γεννιέται μέσα σου. Ιδιαίτερη πινελιά αυθεντικότητας το βραβευμένο ελληνικό πρωινό που προσφέρεται καθημερινά στην λιθόστρωτη πλατεία του χωριού, μπροστά στο πρώτο, πετρόχτιστο καφενείο του χωριού, που σήμερα ανήκει στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου.

Τα 42 δωμάτια του “The Varos Residences” έχουνε διατηρήσει με κάθε λεπτομέρεια τον παραδοσιακό τοπικό διάκοσμο με τα γήινα χρώματα και υλικά, τα ξύλινα ψηλά ταβάνια με καστανιές του Αγίου Όρους, τις ίδιες ηφαιστειακές πέτρες από τα ερείπια των Αρχοντικών και τα πλακίδια από το φημισμένο πηλό της Λημνίας γης, που συντηρήθηκαν προσεκτικά και επαναχρησιμοποιήθηκαν από ντόπιους τεχνίτες κατά την αποκατάσταση των Αρχοντικών. Αφουγκραζόμενοι την πραγματική ιστορία που κρύβουν τα Αρχοντικά και γνωρίζοντας την Λήμνο μέσα από τα δικά μας μάτια, απολαμβάνετε μια εμπειρία διαμονής αφοπλιστικά μοναδική, και βάζετε το δικό σας λιθαράκι στο δικό μας όραμα για το ξαναζωντάνεμα του τόπου, ήσυχα και αρμονικά. Όπως ακριβώς του ταιριάζει!

Από αυτό το κεντρικότατο σημείο της Λήμνου θα σας βοηθήσουμε να ταξιδέψετε στα πολυάριθμα αξιοθέατα του νησιού και να εξερευνήσετε τις κρυφές ομορφιές και τις χρυσαφένιες παραλίες του, παίρνοντας μαζί σας μία γεύση από τους θησαυρούς της ομηρικής “Ανεμόεσσας”.

Περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε!!!

 

www.varosvillage.com

Βάρος 81401 Λήμνος, Ελλάδα

Τ: (+30) 22510 31728 (+30) 210 7251038

Email:  reservations@varosvillage.com

Created by